Jump to content


Photo

There was a problem storing your reputation vote.


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Phology

Phology

    Status: fact checking your posts

  • Elite Member
  • 4,947 posts

Posted 30 March 2016 - 11:53 AM

Anyone else getting this error message when Liking someones post?



#2 danswift

danswift

    007 INCH

  • Elite Member
  • 2,312 posts

Posted 30 March 2016 - 12:07 PM

It happens occasionally to me,but I just
refresh the page and it seems to work fine again,plus it only happens on my phone and not the tablet I use for some reason
Symatic on O9 May 2016-08.49 PM said
oh dan you filthy bastard why open such a nerd can of worms to a bunch of beat perverts like you find on here ???
https://soundcloud.com/user-58305257

#3 DJ Rock Well

DJ Rock Well
  • Team DV
  • 6,959 posts

Posted 30 March 2016 - 01:33 PM

I haven't had any problems... let me know if it persists and I'll go crying to Steve about how I don't know how to fix it :d


  • danswift likes this

#4 Steve

Steve

    Je suis Charlie

  • Team DV
  • 39,409 posts

Posted 30 March 2016 - 01:41 PM

:d

I've never had this happen personally. To anyone that does - let me know what OS and browser you're using and I'll see if I can find a solution.

#5 danswift

danswift

    007 INCH

  • Elite Member
  • 2,312 posts

Posted 30 March 2016 - 01:52 PM

Steve ive also noticed that sometimes the same error message appears
even after the post has been liked successfully
  • Phology likes this
Symatic on O9 May 2016-08.49 PM said
oh dan you filthy bastard why open such a nerd can of worms to a bunch of beat perverts like you find on here ???
https://soundcloud.com/user-58305257

#6 Phology

Phology

    Status: fact checking your posts

  • Elite Member
  • 4,947 posts

Posted 30 March 2016 - 02:00 PM

I think I figured it out

 

I reckon my Hola VPN chrome extension was messing with it, I turned it off and it seems to be ok now.



#7 Phology

Phology

    Status: fact checking your posts

  • Elite Member
  • 4,947 posts

Posted 30 March 2016 - 02:03 PM

sE2S7Fd.jpg

 

here's what it looks like



#8 Steve

Steve

    Je suis Charlie

  • Team DV
  • 39,409 posts

Posted 30 March 2016 - 02:06 PM

I'll do a bit of Googling and see if I can find the cause. I've never seen that though, despite liking posts most days, so it's probably a browser-specific thing.
  • Phology likes this

#9 Frost

Frost

    Quitter

  • Elite Member
  • 2,513 posts

Posted 30 March 2016 - 08:15 PM

I've had it before, just my shit connection I reckon.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users